top of page

Missie & Visie

AvB Sports heeft als doel om een ieder te stimuleren om te bewegen en te blijven bewegen op eigen niveau. Daarnaast wil AvB Sports ook graag de ervaring overbrengen dat beweging nut heeft en essentieel is voor de mens. Ook heeft AvB Sports als doel om de ruimte te creëren om zowel individueel als in groepsverband te kunnen bewegen en hierin zelf ook actief te opereren.

Niet alleen wil AvB Sports het laten bij het Sport- & fitness centrum zelf maar ook de brug leggen tussen de buitensport en het Sport- & Fitnesscentrum. We geloven erin dat sporten in het Sport- & fitnesscentrum een grote bijdrage kan leveren aan de sportprestaties in sportevenementen.

AvB Sports ziet het bewegen als een essentieel onderdeel van het menselijke bestaan. Geen beweging, geen leven. Beweging op allerlei manieren en niveaus geeft ons niet alleen een goed en voldaan gevoel maar draagt een grote bijdrage aan een positieve gezondheid van ons als mens. Beweging is er zowel individueel als ook in groeps- en teamverband. Beweging doet ons energie geven, beweging kan ons doen overstijgen, beweging doet ons naar hoogtes brengen waar we niet van wisten dat deze zouden bestaan. Beweging laat ons grenzen zien en moedigt ons aan om te blijven bewegen en kan aanleiding geven tot het verbeteren hiervan. Beweging in de Sport leidt tot meten, tot het aangaan van uitdagingen en op een positieve manier de competitie met elkaar aan te gaan.

 

Kortom AvB Sports ziet het bewegen als een grote kernwaarde voor de mens.

bottom of page